Ophaalservice en inboedelservice

/Ophaalservice en inboedelservice
Ophaalservice en inboedelservice 2019-06-06T08:41:57+00:00

Ophaalservice Kringloop Hof van Twente

Heeft u spullen die u weg wilt doen, maar zijn ze eigenlijk nog bruikbaar voor een tweede leven? Voor een ophaalafspraak kunt u ook bellen naar 0547-745210. Lees wel eerst onze innamevoorwaarden. Even later staan deze spullen te schitteren in onze winkel om er iemand anders blij mee te maken. Zo zorgen we samen voor minder afval én blije mensen. U ervaart dubbel plezier wanneer u de spullen zelf komt brengen en even een kijkje komt nemen naar het moois in onze Kringloopwinkel aan de Pastoriestraat 2 te Goor.

Bezorgservice

Wij nemen uw zorgen uit handen door te bezorgen. Straks staan in uw huis dat mooie kastje, die interessante boeken en niet te vergeten; uw nieuwe bank waar u straks niet meer vanaf komt. Dit gaat niet passen in uw fietstassen. Daarom heeft de Kringloop Hof van Twente een bezorgservice die tegen een zachte prijs al dat moois thuisbrengt. Direct te regelen bij de kassa. Geen gedoe, maar service en snel in huis.

Prijzen

  • In Goor € 20,00
  • Buiten Goor maar in de Hof van Twente € 15,00
  • Enter € 15,00
  • Holten/Rijssen € 20,00
  • Buiten deze gemeenten op afspraak

Inboedelservice

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u veel herbruikbaar huisraad over? Heeft u de zorg over het leeg opleveren van een woning van een familielid maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken en waar u met alle spullen naar toe kunt? De Kringloop Hof van Twente beschikt over een inboedelservice die u met deze en andere zaken van dienst kan zijn. Wij kunnen een woning veegschoon opleveren en ook op aanvraag vloerbedekking, gordijnrails et cetera verwijderen en afvoeren. De kosten voor het leeg opleveren van de woning zijn onder meer afhankelijk van de staat en de grootte van de woning en de hoeveelheid af te voeren afval.

Kringloop Hof van Twente inboedelservice betekent:

  • Schoon opleveren van de woning bij vertrek. Indien in de woning asbest wordt aangetroffen dan gelden er andere voorwaarden!
  • Ophalen van een grote hoeveelheid spullen.
  • Het laten afvoeren van afval.

Vooraf nemen we contact met u op om de inboedel, werkzaamheden, de voorwaarden en de kosten te bespreken. U kunt ook bellen met ons 0547- 745210.

Werken & leren

Kringloop Hof van Twente biedt mensen graag de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen. Dat doen we op allerlei manieren. Mensen kunnen bij ons werkend leren, of juist lerend werken. Niet alle mensen ontwikkelen zich even vanzelfsprekend. Soms heeft iemand behoefte aan meer begeleiding en scholing voordat de stap naar de arbeidsmarkt wordt gemaakt. Kringloop Hof van Twente biedt ontwikkeltrajecten aan waarbij deelnemers zowel werken als leren.

Kringloop Hof van Twente zorgt door middel van zinvol werk voor activering, advies, begeleiding en doorstroom. Het doel is mensen competentiegericht te ontwikkelen om de afstand richting arbeidsmarkt te verkleinen.

Op weg naar erkend leerwerkbedrijf.

Onze organisatie is een erkend leerwerkbedrijf. Mensen die behoefte hebben aan extra begeleiding en ondersteuning in hun zoektocht naar passende arbeid, zullen bij ons  een veilige omgeving vinden, waarin zij gestimuleerd worden het beste uit zichzelf te halen.

Kledinginzameling.

Kringloop Hof van Twente zamelt naast tweedehands goederen ook gebruikte kleding en textiel in. De ingezamelde kleding komt terecht in de kringloopwinkel. U kunt daar voor aantrekkelijke prijzen de mooiste kleding vinden! Merkkleding, skikleding, designerstukken, er zit voor iedereen wel iets bij. Wekelijks komt een nieuwe collectie binnen.

Voor meer informatie bel 0547-745210 of mail naar info@www.kringloopoutlethvt.nl