Hometrainer VirtuFit HTR 1.0

€145,00 €249,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Afhaalartikel

VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer

Deze VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer is uit de verpakking gehaald en gemonteerd, en daar is ook alles mee gezegd. Door omstandigheden is hij nooit gebruikt, dus grijp deze kans. Een nieuwe VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer waar voor je normaal € 249,- betaald, nu voor slechts € 145,- met handleiding !

 

De VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer voelt net aan alsof je op je eigen fiets zit. De 8 kg roterende massa is een realistische benadering van een echte fiets. De vorm van het zadel, de omwenteling van de trappers en de zithouding zijn dan ook goed afgekeken. Het verstelbare stuur en horizontaal en verticaal verstelbare zadel helpen je de optimale zithouding in te stellen.

Sportieve vooruitgang met de hometrainer

Resultaten halen is op de VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer veel gemakkelijker dan op je eigen fiets. Deze hometrainer geeft je tijdens het sporten feedback over je tijd, afstand, calorie verbruik, hartslag, snelheid en heeft een odometer en een scan functie. Hiermee houd je resultaten bij en krijg je inzicht in je sportieve vooruitgang. Met je hartslag kun je functioneel trainen. Meet je hartslag door de hartslagsensoren vast te houden. Zorg dat je hartslag constant blijft om de belasting op je lichaam iedere training even groot te houden. Dit is een goede manier om je conditie snel te verbeteren. Naarmate je fitter wordt gaan je afstand, snelheid en weerstand omhoog om de belasting constant te houden. De weerstand aanpassen is één van de manieren om je training intensiever te maken. De 8 verschillende weerstanden wijzig je eenvoudig met de handmatige weerstandsknop onder het display.

Goed ontworpen hometrainer

De VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer heeft een extra stevige en stabiele constructie met een brede achterste stabilisator. Dit maakt de HTR 1.0 een heel veilig apparaat om op te sporten. Het geeft je ook meer mogelijkheden. Je stelt deze hometrainer met de stabilisator snel en gemakkelijk waterpas, waardoor je ook comfortabel sport op ongelijke vloeren.

Comfortabel fietsen op de VirtuFit HTR 1.0

Een film kijken tijdens het fietsen kan ook op je tablet. De VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer heeft een tablethouder bij het display. Op de stang onder het display zit een bidonhouder om tijdens het fietsen water of een sportdrank bij de hand te houden. De VirtuFit HTR 1.0 is voorzien van zelf oprichtende pedalen en kunnen door middel van de verstelbare voetriemen naar wens worden afgesteld.

VirtuFit

 Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

 

 

 

 

 

Specificaties VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer

 

 

Categorie

Hometrainer

 

EAN Code

8719743573161

 

Artikelcode

VFHTR 1.0

 

Afmetingen (LxBxH)

110 x 58 x 132 cm

 

Gewicht

22,6 kg

 

Belastbaar gewicht

120 kg

 

Max. gebruikerslengte

190 cm

 

Kleur

Zwart

 

Materialen

Metaal, Kunststof

 

Stroomvoorziening

Batterijen

 

Gewicht vliegwiel

6 kg

 

Roterende massa

8 kg

 

Lage instap

Nee

 

Verstelbare zitting

Ja

 

Verstelbaar stuur

Ja

 

Waterpas afstelbaar

Ja

 

Inklapbaar

Nee

 

Transportwieltjes

Nee

 

Weerstandsysteem

Magneetrem

 

Aantal weerstandsniveaus

8

 

Hartslagmeting

Ja, hartslagsensoren

 

Type display

LCD

 

Monitor weergaveAfstand, Snelheid, Tijd, Calorieën, Hartslag.


 

Tablethouder

Ja

 

Bidonhouder

Ja

 

Extra's

Extra brede stabilisator

 

Gebruik

Thuisgebruik

Nederlandse handleiding (PDF)