Nieuwe Diamond 12 delige pannenset

€395,00 €895,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Haal op in de winkel of laat het bezorgen.

Nooit gebruikte Diamond 12 delige pannenset van roestvrijstalen pannen, met thermostaat in deksel en hittebestendige handgrepen.

 

Geschikt voor alle warmtebronnen !

 

Bestaande uit:

Steelpan en kookpan met uitwisselbaar deksel Ø 16 X 8 cm inwendig, 1,6 liter.

Koekenpan met deksel Ø 24 X 7 cm inwendig : 2,7 liter.

Kookpan met deksel Ø 16 X 8 cm inwendig : 2,3 liter

Braadpan met deksel Ø 18 X 8 cm inwendig : 3,7 liter

Kookpan met deksel  Ø 24 X 15 cm inwendig : 6,8 liter

Stoompan  Ø 20 X 9 cm inwendig : 3 liter.

 

Deze pannenset van 12 stukken biedt u een complete set pannen en potten voor uw keuken. Deze set bestaat uit 12 delen: 6 pannen, 5 bijpassende deksels met thermocontrole en een stoompan. De pannen zijn uitgerust met onze innovatieve "stay cool" handvatten. De set is vaatwasmachinebestendig, maar we raden altijd aan om ze met de hand te wassen.

 

ThermoControl
Deze pannenset is uitgerust met deksels uitgerust met "Thermocontrol". Dit geeft de temperatuur aan die de "Thermocontrol" in de pan meet. De temperatuur kan altijd worden gecontroleerd, zodat de optimale temperatuur wordt gekookt of geroosterd en het voedsel altijd slaagt.

 

ROAST SURFAC
De braadpan heeft een optimale vetverdeling en een speciaal grilleffect dankzij het geribbelde bakoppervlak. Het vlees blijft sappig met een knapperige korst. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen en is vaatwasmachinebestendig. Onze pannen zijn daarom niet voorzien van een laag die uiteindelijk wordt vrijgegeven, zoals de teflon-laag.

 

COOL HANDLES
Deze pannen zijn uitgerust met "Blijf koel" handvatten of koude handvatten, deze handvatten hebben een isolerende werking en voeren minder warmte af dan een metalen handvat.